Plenković se obrušio na Domovinski pokret: “Ta opcija je besmisleno napravljena da napadaju mene”

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković komentirao je rezultate lokalnih izbora te je izjavio kako nažalost ne mogu dobiti sve, jer puno dobiju, a svi drugi puno manje. 

Također je istaknuo kako nije imao prilike čestitati Tomaševiću na pobjedi, ali da će to napraviti.

“Nikad dosad HDZ nije dobio 15 županija. Vidim da su ovi iz Možemo! počeli parafrazirati moju poruku iz 2016., kad sam rekao da mijenjamo HDZ da bismo mijenjali Hrvatsku, oni kažu da mijenjaju Zagreb da bi mijenjali Hrvatsku, očito imaju nešto protiv ove Hrvatske”, rekao je


Dotaknuo se i Domovinskog pokreta

“Ta opcija je besmisleno napravljena da napadaju mene, ona je potpuno nerazumna. Što je smisao nekoga tko napada najjaču hrvatsku stranku, s čim se oni ponositi? Oni će i dalje ostati samo na pet zastupnika u skupštini. Ljevičarski komentatori će sada ponovno gladiti Škoru kada napada HDZ, nakon što su ga izmlatili. Kada će napadati Možemo, onda će Domovinski pokret za njih biti grozan”, rekao je-Optužio je i televizije da su namjerno krivo izgovarali ime HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića te je poručio i kako su neke televizije plaćale ljevičarske agitatore.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI