Pogled u imovinsku karticu: Obitelj Puljak mogla bi lijepo živjeti od plaća u politici

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivica Puljak prije izbora prema anketama nije uživao veliku podršku građana tj. bio je treći ili četvrti izbori, u Splitu su ovi izbori pokazali kako građani upravo njega žele za gradonačelnika.

U pitanju je suprug saborske zastupnice Centra Marijane Puljak pa bi obitelj mogla i više nego solidno živjeti od politike.

Naime, zastupnica Puljak prema podacima iz imovinske kartice trenutno ima plaću od 17.243,90 neto, a iako sada nije poznato kolika će primanja imati novi gradonačelnik, ona teško da će biti manja od primanja aktualnog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare koji je kao gradonačelnik mjesečno uspijevao uprihoditi 16.465,88 kuna.


Kao što je poznato, u braku je sa saborskom zastupnicom Marijanom Puljak, s kojom ima troje djece, a njih dvoje politički angažman započeli su preko “obiteljske stranke” Pametno. Malo je poznato da je Puljak u mladim danima igrao nogomet u Hajduku, svirao gitaru te pjevao u crkvenom bendu i na svadbama, ali je zato ovih dana postalo poznato njegovo pjevanje ustaških hitova na jednoj svadbi, za što se ispričao.

“Napravio sam i neke stvari kojih se sramim i koje su ružne”, izjavio je nakon objave te snimke profesor koji tečno govori francuski jezik, dok se služi i engleskim jezikom.Facebook Comments

Loading...
DIJELI