POJAVIO SE NOSTRADAMUS U HDZ-U! RASKRINKAO KOALICIJSKOG PARTNERA? ‘Ovo je najjadniji oblik kampanje’! Predvidio smjenu Stožera nakon odluke o maskama na otvorenom!

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Vršiteljica dužnosti gradonačelnice Zagreba Jelena Pavičić-Vukičević smijenila je Stožer civilne zaštite Zagreba i ukinula odluku o obveznom nošenju maski na otvorenom. Predsjednik mjesnog odbora Janko Matko u Zagrebu i član Nacionalnog odbora mladeži HDZ-a Pavao Škoko Gavranović upravo  je i predvidio tu situaciju.

Zanimljiva opservacija od prije nekoliko sati potvrdila se nakon što je aktualna šefica grada zaista smijenila zagrebački stožer i vodstvo preuzela na sebe.

a konferenciji za medije gdje je objavila kako od sada ona preuzima vodstvo zagrebačkog stožera civilne zaštite, Pavičić Vukičević se ispričala građanima na uznemiravanju napomenuvši kako ju je odluka Zvonimira Šostara, sad već bivšeg šefa stožera, začudila.

Pavičić Vukičević u kampanji

Pavičić Vukičević je ovim potezom svakako ugasila negativan odjek ove informacije koji bi vjerojatno mnogi zamjerili aktualnom vodstvu. Da je ovdje moguće riječ o predizbornom spinu nanjušili su i sami novinari koji su se upitali ima li ova odluka veze s predizbornom kampanjom. Ona odbacuje te tvrdnje i kaže kako je reagirala kao odgovorna osoba u Gradu.



“Želim vas izvijestiti da preuzimam vođenje Stožera Grada Zagreba, odgovorna sam osoba u Zagrebu i ne bježim od odgovornosti. Žao mi je da je došlo do uznemiravanja Zagrepčana objavom o obvezni nošenja medicinskih maski na otvorenom”, poručila je Pavičić Vukičević.

Zanimljivu teoriju na svom je Facebook profilu iznio upravo mladi HDZ-ovac koji je nekoliko sati ranije nagađao o mogućim razlozima zbog kojih je zagrebački stožer donio ovu čudnovatu odluku koja je sve iznenadila.

HDZ-ovac je sve predvidio

“Ova odluka stožera u ZG jedino može imati smisla ako se dogodi sljedeći scenarij.
1. Šostar i ekipa donesu suludu odluku
2. Narod poludi
3. Jelena P. Vukičević smijeni stožer, ukine odluku i preuzme upravljanje.
4. Svi su oduševljeni najnepoznatijom zamjenicom gradonačelnika.
U suprotnom ne mogu pronaći ovozemaljski razlog za obvezno nošenje maski na otvorenom. Medicinski razlog sigurno ne postoji”, napisao je Škoko Gavranović nakon čega se njegovo predviđanje doista i obistinilo.

Mladi HDZ-ovac u usponu zaključio je kako je ovaj potez Pavičić Vukičević dio njezine predizborne kampanje za lokalne izbore u svibnju.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI