Ponavljanje izbora zbog viška glasačkih lista: U pitanju su pet općina, dva grada i šest županija

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Izbori za lokalnu vlast u nedjelju će se ponoviti u pet općina, dva grada i šest županija jer se pojavio višak listića u glasačkim kutijama, pa će tako birališta biti otvorena od 7 ujutro do 19 sati navečer uz naravno poštivanje svih epidemioloških mjera koje su bili i ranije na snazi.

U općini Donja Voća, Varaždinska županija, ponavljaju se izbori za župana, županijsku skupštinu, općinskog načelnika i vijeće na biračkom mjestu br. 6 u tamošnjoj Osnovnoj školi.

U općini Marčana, Istarska županija, ponavljaju se izbori za općinskog načelnika na biračkom mjestu br. 8 Loborika, Župna kuća.


U općini Župa dubrovačka, Dubrovačko-neretvanska županija, izbori za općinskog načelnika ponavljaju se na biračkom mjestu br. 3. Petrača.

Izbori za načelnika ponavljaju se i u općini Gunja, Vukovarsko-srijemska županija, i to na biračkom mjesto br. 2 Gunja.U istoj županiji, u općini Trpinja, ponavljaju se izbori za zamjenika župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine na biračkom mjestu br. 1 Trpinja.

Orahovica i Vrlika, gradovi su u kojima se u nedjelju ponavljaju izbori za gradonačelnika, u Orahovici na biračkom mjesto br. 11 Duzluk, a u Vrlici na biračkom mjestu br. 5 Podosoje.

Orahovica se nalazi u Virovitičko-podravskoj, a Vrlika u Splitsko-dalmatinskoj županiji i današnji izbori u njoj ne bi trebali imati utjecaja na činjenicu da je u tom gradu novi mandat, sa gotovo 64 posto glasova, izborio Jure Plazonić (HDZ).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI