POSLODAVCI PORUČILI NA FACEBOOKU: Građani su poslodavci, a Vlada je naš zaposlenik

Foto: Ja zmaj/Facebook

Izvršni direktor Dražen Oreščanin i njegova Udruga Glas poduzetnika (UGP) na Facebooku poručuju…

GRAĐANI SU POSLODAVCI, A VLADA JE NAŠ ZAPOSLENIK

Naša poruka i naši zahtjevi su jučer na prosvjedu rečeni i ponovljeni više puta u javnosti glasno i razgovjetno – **zahtijevamo prestanak diskriminacije ugostiteljstva i fitnesa, zahtijevamo pravednu nadoknadu za njih i sve kojima je onemogućen rad i imaju preko 60 posto pad prihoda **(putničke agencije, povremeni prijevoz, event industrija, turistički vodiči i drugi), zahtijevamo da isplata potpora bude pravovremena a ne s višemjsečnim zakašnjenjima.

Zahtijevamo i da se promijeni odnos Vlada Republike Hrvatske:

Prema narodu i građanima ove države, jer mi smo njihovi poslodavci i oni nama odgovaraju. Oni upravljaju sredstvima koja su naša i mi njih plaćamo. Zahtijevamo da umjesto omalovažavanja i pokušavanja diskreditacije lažnim tvrdnjama premijer i njegovi ministri s nama i drugim predstavnicima poduzetnika i poslodavaca imaju otvoren dijalog bez fige u džepu.
Zahtijevamo čim prije ukidanje mrskih parafiskalnih nameta, obveznih članarina u HGK, HOK i HTZ. Te institucije će opstati na tržištu i s dobrovoljnom članarinom, a neka članarinu plaćaju premijer, ministri, sindikalisti i svi drugi koji žele obvezne članarine – mi nećemo!



Zahtijevamo odlazak arogantnog, bahatog i nekompetentnog ministra (tć)

Zahtijevamo suštinske reforme koje su potrebne da nastane Hrvatska 2.0 – više rada, više pravde, manji porezi i digitalizacija.

Ono što smo vidjeli kao reakcije Vlade nakon poruke koju su jučer ponovo dobili od 10.000 svojih poslodavaca na Trgu Bana Jelačića ne budi baš optimizam – ministricu koja ne zna za službene brojke HZJZ, (tć) koji je malo manje arogantan i malo više pomirljiv, premijera koji želi ukinuti Nacionalnu Sveučilišnu Knjižnicu.
I dalje Vlada ne sluša što govorimo, nego pokušava izvrtati činjenice i proglašavati nas manjinom, politikantima, huškačima, populistima, nepoštivateljima mjera… Vrijeme vam je da počnete slušati i raditi u interesu naroda!

Poručujemo gospodi iz vlade: DOSTA JE bilo politikantskih spinova! DOSTA JE bilo omalovažavanja građana, vaših poslodavaca! DOSTA JE bilo diskriminacije i dvostrukih mjerila! DOSTA JE bilo uplitanja politike u sve pore društva i života! DOSTA JE bilo uhljebljivanja podobnih! DOSTA JE bilo mita i korupcije! DOSTA JE bilo nepravde!
#Hrvatska20 nepovratno dolazi. Lavina je pokrenuta i više je ništa ne može zaustaviti. Budi i ti dio lavine, a na ono što će lavina pomesti pred sobom!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI