POTUKLI SE UTJECAJNI HDZ-OVCI? Jednom kandidatu prijetilo se smrću

Unutarstranački izbori u HDZ-u Zagrebačke županije pretvaraju se u više nego dramatičan događaj. Naime, prije nekoliko dana Josip Mahović Pinij primio je prijetnje smrću, ovom branitelju koji je član tima Damira Mikuljana stigla je kutija u kojoj su bile tri zaklane kokoši, no izgleda da je situacija i mimo toga izmakla kontroli.

”Prije nekoliko dana kandidat za potpredsjednika Tomislav Masten iz tima gradonačelnika Zaprešića Željka Turka, koji se kandidirao za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, nokautirao je i prebio prije nekoliko dana u samoborskom lokalu H2O gosta tog kafića Tomislava Šoića.

Tomislav Šoić je kobnog dana došao u u lokal H2O u Samoboru gdje je zatekao Tomislava Mastena. Kako kažu očevidci, Šoić je dobacio Mastenu: ”Kaj ti nisi u zatvoru?”.

Nakon toga ga je ovaj nokutirao i premlatio. Uslijed nastalih ozljeda, koje su mogle biti za Šoića po život opasne, stigla je hitna pomoć i odvezla ga, a policija je došla napraviti očevid”, tvrde na portalu Hrvatska danas. Inače, Mastena se spominjalo u aferi Janaf, a na izborima u vladajućoj stranci za Zagrebačku županiju kandidirao se u timu Željka Turka za potpredsjednika.

Upit na temu ovih medijskih napisa poslali smo i u HDZ zagrebačke županije, odghovor ćemo objaviti po dospijeću.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI