PRED ŠOKIRANIM ZAGREPČANIMA I PUTNICIMA: Policija prepriječila put tramvaju i uhitila maloljetnika!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Šokantan dogđaj jučer se dogodio u Šubićevoj ulici u Zagrebu. Naime putnici tramvaja koji je prometovao križanjem Šubićeve i Zvonimirove ulice potpuno su se šokirali kad je isti zaustavljen od strane policije time što su tramvaju pripriječili put.

Policija s odlučila na vrlo neobičnu i nesvakidašnju akciju. Kad su zaustavili tramvaj upali su unutra i, prema prvim dostupnim informacijama, priveli dvije osobe.

Iz zagrebačke policije nisu puno željeli govoriti o ovoj neobičnoj akciji njihovih službenika, smao su kratko poručili da zaustavili tramvaj upali su unuta i, prema prvim vijestima, priveli dvije osobe.

No ipak je zbog neobičnosti akcije koja sasvim sigurno nije uobičajena moralo postojati neko ipak logičnije objašnjenje svega viđenog.

Prema navodima Jutarnjeg lista radilo se o uhićenju maloljetnika za kojim je raspisana tjeralica.



Mladić je stoga jako dobro poznat policiji znali su što rade, naime u svom policijskom dosjeu ima kazne zbog provala i džepnih krađa. Policijski službenici su ga prepoznali po ulasku u tramvaj pa su se stoga odlučili na ovu neobičnu i šokantnu akciju bojeći se da im ne pobjegne na nekoj od idućih tramvajskih stanica.

Stoga su tramvaju prepriječili put te ga potom i priveli a građane i pristune putnike u ZET-u tramvaju ostavili u šoku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI