Prica nije u krugu Pavičić Vukičević! Neka imena s liste bi vas mogla iznenaditi

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Kandidati na lokalnim izborima u Zagrebu predali su svoje liste za Gradsku skupštinu te se tamo mogu vidjeti razna zanimljiva imena pa se tako na listi Stranke rada i solidarnosti koju vodi sada Jelena Pavičić Vukičević pronašla imena poput Ivice Lovrića te Otta Barića, arhitekta koji je bio jedan od najvećih kritičara Milana Bandića.

U Skupštinu će s potencijalnom gradonačelnicom kao četvrti na listi pokušati ući poznati analitičar Ljubo Jurčić blizak prijatelj pokojnog Bandića te se tu nalazi i Bandićeva  suradnica Višnja Fortuna. Sesvetski policajac Marijan Tomurad jedno je od imena zbog kojeg Bandićevi suradnici negoduju jer je svojedobno napustio stranku zbog neslaganja s Bandićem.

Kada je pak riječ o drugim nešto poznatijim imenima tada treba spomenuti Gordanu Rusak, poznatu uz ostalo i po tome što je promijenila četiri stranke, na listi Jelene Pavičić Vukičević je i Bandićev dugogodišnji suradnik Miodrag Demo, ali i poznata operna pjevačica Sandra Bagarić. Na listi je i Bandićev Slavko Koić , ali i njegova najvažnija pročelnica Mirka Jozić za koju se tvrdilo da je u svađi s Pavičić Vukičević.

Pojavljuje se na popisu potencijalnih skupštinara i doktor Vjekoslav Jeleč iz Gradskog ureda za zdravstvo, ali i književnica Milana Vukov Runjić. Na samom začelju liste dvoje je poznatih hrvatskih glazbenih doajena Zdenka Kovačiček i Ibrica Jusić.

Zanimljivo je kako na listi nema bliske Bandićeve suradnice Natalije Price koja se nakon smrti gradonačelnika povukla iz javnosti, ali očito Jelena Pavičić Vukičević nije uspjela pronaći zajednički jezik s njom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI