Prva ispovijest bivšeg ministra Mije Crnoje nakon ‘afere baraka’: Smjestila mi je mafija na vlasti iz HDZ-a i udruge branitelja!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 12. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Novi imidž bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje! Pročitajte prvu ispovijest nakon pet godina i afere baraka. “Smjestila mi je mafija na vlasti iz HDZ-a i udruge branitelja”, kaže Crnoja.

Raspada se HDZ-ov plan za osvajanje četiri velika grada, Plenković nema pobjednike.

Obračun sa Šeksovim kadrovima: Milanović neće Sessu na čelu Vrhovnog suda.

Krešo Beljak uništio HSS! Doveo je Vucu i traži posao na fakultetu!Akademik Ivan Aralica predlaže: Spas za hrvatske serije model je turske sapunice!

Ludi potezi šefa SDP-a! Grbinu pomažu Bandićevi suradnici.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI