Puljak o drugom krugu za tron Splita: “Mi smo dobili prvo poluvrijeme, sad ćemo pustiti protivnika da igra prljavo”

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Kandidat za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak rekao je u petak navečer kako su pred građane Splita ovo povijesni izbori te je iznio taktiku za drugi krug.

“Naša taktika je jednostavna. Mi smo dobili prvo poluvrijeme, sad ćemo pustiti protivnika da igra prljavo, suci će mu vjerojatno to tolerirati, ali na kraju će se publika okrenuti na našu stranu, mi ćemo zabiti gol, dobiti drugo poluvrijeme i pobijediti utakmicu”, rekao je Puljak u HTV-ovom Dnevniku.

Rekao je kako bi volio da HDZ-ov kandidat Vice Mihanović i on građanima predstave vizije razvoja grada.

“Mi mislimo da oni predstavljaju viziju grada kakav je nekad bio i kakav je stagnirao i propadao jer su oni vladali zajedno s Kerumom, a mi predstavljamo drugačiju viziju grada, grada budućnosti”, poručio je Puljak.

Komentirajući Mihanovićevu tvrdnju da ne zna sve splitske glavne ulice rekao je kako zna sve glavne, ali ne zna sve sporedne, no da to ni nije njegov zadatak.



“To ne zna nitko, ne zna ni on isto tako sve ulice u Splitu. Nije to moj zadatak. Moj zadatak je da organiziram grad, da probudim ljude da daju sve od sebe”, rekao je Puljak

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI