Puljak reagira na izjavu Milanovića: ‘Bilo bi zanimljivo doznati zašto se predsjednik tako ponaša’

Slavko Midzor/PIXSELL

Saborska zastupnica stranke Pametno Marijana Puljak, čije je javne istupe s kolegicom Dalijom Orešković predsjednik Zoran Milanović popratio izjavama poput ‘narikače’, rekla je da bi bilo zanimljivo doznati zašto se predsjednik tako ponaša.

“Zaista više ne bih komentirala i spuštala se na razinu na kojoj komunicira predsjednik Republike”, istaknula je.

Dodala je kako je cijeli niz institucija upetljan u ovu tzv aferu Janaf ili ovog ilegalnog kluba”, rekla je i nabrojala institucije za koje tvrdi da su upetljane: Predsjednik Republike, predsjednik Vlade, DORH, predsjednik županijskog suda koji se tamo pojavljivao, prenosi N1.

“Prije nekoliko dana smo pozvali ministra Butkovića da da ostavku, s obzirom da je i on jedan od ministara u Plenkovićevoj vladi koji je rekao da ministri trebaju podnijeti političku odgovornost”, naglasila je.

Upozorile smo, kako navodi, na pojavljivanje predsjednika Republike u klubu u doba lockdowna… “Jedna pravila vrijede za njega i političke elite, a druga za građane”.



Spomenula je i curenje podataka kao nešto čime bi se trebao baviti premijer, a njega je spomenula podsjećajući na nedavni verbalni napad Andreja Plenkovića na nju i Orešković u Saboru koji ih je nazivao debitanticama u Saboru.

“Mislim da se javnost pita što je zaista zaboljelo predsjednika Republike. Ovakva neočekivana reakcija je i nas iznenadila”, poručila je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI