Pupovac uzvratio Zoranu Milanoviću: “Pomogao sam mu da postane predsjednik, a sada trpim ponižavanja”

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Predsjednik SDSS-a i član vladajuće većine Milorad Pupovac komentirao je treba li se Zoran Milanović ispričati zbog načina kako proteklih dana komunicira.

Istaknuo je kako nije o čemu obmanjivati javnost kada je pokazivao poruke koje mu je poslao predsjednik Zoran Milanović.

“Predsjednik polazi od pretpostavke da je svatko tko slobodno glasa i glasa protiv njegovog stava lopov, ali ja znam zašto sam to napravio, i da je imao strpljenja da razgovara sa svim akterima u procesu, možda je moglo biti kako je on predložio, ali njemu je bilo do kavge, a ne do rješenja. Treba se vratiti razgovoru. Ne želi samo on reformu pravosuđa, svi znamo u kojem je stanju i čije je naslijeđe, kojih politika i ljudi”, istaknuo je Pupovac.

Napominje kako ne traži Milanovićevu ispriku, ali da je ovo vrsta vulgarnosti jer predsjednik mora biti čuvar institucija.

“Čovjeka poštujem i pomogao sam mu da postane predsjednik, a nakon toga doživljavam ponižavanja i poruke od najcrnjih fašista u Hrvatskoj koji bi me likvidirali, a koji su sad s njim”, rekao je za kraj Milorad Pupovac.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI