RADA BORIĆ: ‘Milanović gradi autoritarnost kakvu je gradio Franjo Tuđman’! Umjesto da napada HDZ, napada neovisne ljude’!

Zastupnica u Saboru i poznata aktivistica za ljudska prava u razgovoru za portal Zagreb.info poručila je kako predsjednik Zoran Milanović svojim izjavama odvlači pozornost od bitnih stvari, a pritom kritike upućuje na krive adrese.

Zamoljena za komentar o okršaju sa Zoranom Milanovićev, Borić odgovara da je vrijeme da stanemo loptu:

“Nemojte mi zamjeriti, ali mislim da treba stati na loptu. Za razgovor sam otvorena, ali možemo recimo o Milanu Bandiću”, započela je Borić, nadodavši kako je na djelu senzacionalizam koji zamagljuje bitne stvari:


“Previše svi zajedno odlazimo u senzacionalizam. Predsjednik radi upravo to da se sav mogući fokus ne stavlja na bitne stvari, a to je ponajviše sam JANAF”, ističe Rada Borić koja je u sinoćnjoj emisiji N1 televizije rekla kako se nije pokajala što je glas na izborima dala upravo Zoranu Milanoviću očekujući promjene, ali da je ipak razočarana.

Poručila je između ostalog kako ne zaziva ničiju ostavku:



“Za vrijeme korone ljudi su bili kažnjavani, navodi, nisu se mogli posjećivati ni roditelji, a ni djeca u bolnicama. “Pokazalo se da ima jednakijih od jednakih”, rekla je Borić. “Ne prozivam nikoga da da ostavku, a najmanje zazivam ostavku”, rekla je saborska zastupnica.

“Imam dosta godina i živjela sam u Finskoj 20 godina, a dvije godine u Americi, imam stan koji sam kupila na kredit i otplatila još ’83 godine. Štedljiva sam. No nije pitanje samo štedljivosti, tu su i roditelji sa samo jednom mirovinom pa razmišljate kako ćete im pomagati”, kaže Borić.

“Nisam vidjela da je napao Plenkovića, ministre s kojima je možda bio za tim istim stolom, nije napao HDZ koji je sistemski napravio državu koruptivnom, napada ljude koji bi trebali biti neovisni – to govori o autoritarnosti kakvu je gradio Franjo Tuđman”, zaključuje Borić za Zagreb.info.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI