Radić je preuzeo Osijek: Najavio je sazivanje sastanka s pročelnicima u Gradskoj upravi za ponedjeljak

Davor Javorovic/PIXSELL

Izabrani osječki gradonačelnik Ivan Radić (HDZ) u petak je u osječkoj Gradskoj upravi, u pratnji svojih zamjenika Dragana Vulina (HDZ) i Jasenke Crnković (nezavisna), preuzeo dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika Ivana Vrkića te je nakon radnog sastanka novi gradonačelnik je u izjavi novinarima zahvalio svome prethodniku Vrkiću na tome što je u svoja dva mandata unio političku stabilnost u grad Osijek.

Izvijestio je da su ragovarali o brojnim projekatima na području grada, koji su već u tijeku, i za koje očekuje da se nastave, kao i o početku realizacije projekata, o kojima je govorio u kampanji te je najavio da će za ponedjeljak sazvati sastanak s pročelnicima u Gradskoj upravi i direktorima gradskih poduzeća. koji će danas dobiti upitnik o projektima koji su u tijeku, a na temelju toga će se razgovarati o stanju u gradskom sustavu.

Čestitajući novom gradonačelniku Vrkić je istaknuo kako je novoj Gradskoj upravi predao pisano izvješće na 103 stranice, u kojem se objašnjava što je učinjeno u zadnje četiri godine, a najvažnijim je ocijenio stvaranje pretpostavke za normalan razvoj započetih projekata u Osijeku.

Primopredaji je nazočio osječko-baranjski župan Ivan Anušić (HDZ) koji je rekao kako će Županija i grad Osijek nastaviti suradnju, započetu u protekle četiri godine, jer je ona ključna za razvoj Osijeka i cijele Županije.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI