Razočarenje u HDZ-u: “Ovo je debakl i sramota”

Teško se može opisati kakva je atmosfera vladala u stožeru HDZ-a nakon objavljenih rezultata za gradonačelnika Zagrebu. Njihov kandidat Davor Filipović nije uspio osigurati drugi krug.

“Ovo je debakl i sramota”, tim riječima su opisali sugovornici neuspjeh Davora Filipovića.

“Plenković lokalnim izborima u Zagrebu od starta nije pristupio kako je trebao nakon što smo osvojili parlamentarne izbore, Bandićeva smrt u potpunosti nam je pomrsila račune, a sada nam je račune do kraja pomrsio Miroslav Škoro koji se javnosti obraća kao pobjednik kompletnnih izbora mi smo definitivno ostali u njegovoj sjeni”, pričaju razočarano.

“Osijek i Anušić su pokazatelj onoga što HDZ lokalno treba biti, umjereno su konzervativni, vladaju terenom, znaju svoj posao, znaju kome se obraćaju, a za to vrijeme Plenković skače u obranu Pupovca, to je nešto što nam nije trebalo. Nagomilale su se naše afere, i nama ozbiljan pad tek predstoji, a Plenković se na to mora pripremiti”, izjavili su te nadodali.

“Filipović nikada nije ni trebao biti kandidat, on tome nije dorastao, Plenković ga je politički žrtvovao, ali ovakvu žrtvu HDZ nije trebao pretrpjeti jer smo nakon parlamentarnih izbora u Zagrebu odlično stajali, davno smo o tome trebali voditi računa, ovo je golema pljuska”, zaključili su sugovornici.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI