ROBERT PAULETIĆ OSTAO IZNENAĐEN: Nove trzavice u Domovinskom pokretu! Ovo se nije očekivalo

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Robert Pauletić pojasnio je na svojem Facebook profilu zašto ne sudjeluje na osnivačkoj skupštini splitskog ogranka Domovinskog pokreta.

“Zovu me prijatelji i poznanici pa me pitaju kako to da me nema na osnivačkoj skupštini splitskog ogranka Domovinskog pokreta. Istini za volju, nisam ni znao da se osniva ogranak, odbio sam prije nekoliko tjedana sudjelovanje u cijeloj akciji jer, iskreno, smatram da ekipa koja to radi nije dorasla vođenju ozbiljne političke stranke u Splitu, drugom gradu po veličini u Hrvatskoj.

Neki iz te ekipe su sudjelovali u pripremi parlamentarnih izbora, gdje je po mom mišljenju bilo dosta početničkih grešaka i loših poteza, ali ne bih ulazio u detalje niti bih želio ikakvu polemiku: bilo pa prošlo. Stvar je jednostavna: u razgovorima s vrhom stranke uvjetovao sam eventualni vlastiti angažman na lokalnim izborima u Splitu time da mogu birati ekipu koja bi zajedno samnom vodila splitski ogranak. Nismo se dogovorili i to je to, no hard feelings. Bojim se da će rezultati ovih lokalnih izbora pokazati da sam bio u pravu.” napisao je Pauletić koji je kao što znamo ostao bez mjesta u Saboru nakon puno zavrzlama, a po ovom se očito vidi da se situacija još nije smirila. Očito se potresi i nesuglasice u Domovinskom pokretu nastavljaju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI