Sandra Benčić osvrnula se na podmetanja u kampanji: “Takvo što je kopirano od Aleksandra Vučića”

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Veliku pobjedu u Zagrebu kandidata Možemo! komentirala je Sandra Benčić te se osvrnula na kampanju kakvu su vidili protivnici.

“Mogu reći da to nije samo Trump, da je to u našoj regiji već viđeno od strane Vučića u Srbiji i da je ovo bila doslovno kopirana Vučićeva metoda, što je zanimljivo da baš dolazi od desnice i da kopira jednog autoritarnog vođu iz Srbije. Tvrdim, mada znam da on nije mogao pobijediti, da je mogao dobiti više ili barem simpatije javnosti da je nastupao pozitivno, da je nastupao sa svojim programom, da na kraju krajeva bude pozitivan kakav je inače u zabavljačkim emisijama. Taj dio bi mu bolje prošao nego ovo potpuno ružno lice cijelog Domovinskog pokreta”, izjavila je te nadodala kako će se teško ostvariti suradnju s Domovinskim pokretom.

“Što se tiče rada u Saboru, mi smo svi dio oporbe, a moje povjerenje u njih je vrlo nisko i sigurno će stvari koje su izrečene otežati suradnju, ali s druge strane mi smo odgovorni prema cjelokupnoj oporbi i ne možemo zbog naših međusobnih odnosa dviju stranaka, koji su sada sigurno narušeni,  s time opterećivati cijelu oporbu niti bi to bilo odgovorno prema politici u Saboru”, kazala je.

Taokođer se dotaknula prvi koraka.

“Idemo u rekonstrukciju Gradske uprave, Holdinga, idemo se odmah baciti na urgentne projekte oko fonda solidarnosti za obnovu jer to zaista gori. Isto tako idemo pripremati velike projekte za fond oporavka i otpornosti, tu je prije svega zamjena vodovoda, vodovodnih cijevi koje sure sada 50 posto. Krećemo sada vrlo brzo u dovršavanje i pripremu dokumentacije koja će dovesti do zatvaranja Jakuševca u jedan novi model gospodarenja otpadom, reviziju svih ugovora koji su štetni za grad. Financijska revizija gradskih fondova i fondova Holdinga”, izjavila je



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI