SDP-ovac koji je ostvario dobre rezultate: “Sve loše iz zagrebačkog SDP-a prelomilo se u jednoj noći na Klisoviću”

Foto: Pixsell

Mišel Jakšić, jedan od rijetkim ljudi iz redova SDP-a koji je ostvario dobre rezultate na lokalnim izborima, komentirao je stanje u stranci i što se dogodilo s njihovim kandidatom na izborima za gradonačelnika Zagreba.

“Moram reći, da prije svega Jošku Klisoviću moramo zahvaliti što je uopće pristao u tim uvjetima biti kandidat za gradonačelnika ispred SDP-a. Sad na kraju očito da da jer se na njemu slomilo sve loše što se u zagrebačkom SDP-u događalo posljednjih desetak godina. Sve to loše je jedne večeri moralo doći na naplatu, došlo je Jošku Klisoviću. Kad sve to uzmemo u obzir, rezultat je još i dobar. U Zagrebu je jedna posebna situacija, SDP u ovakvom stanju i s ovakvim problemima nije mogao dobiti utakmicu u Zagrebu. Predugo se bavimo samo time tko će ući u Sabor, u neki odbor, neki nadzorni odbor, a premalo smo se bavili terenom, svojim politikama i komunikacijom s građanima”, izjavio je Jakšić za N1.

Dotaknuo se i izjave predsjednika stranke kada je Grbin izjavio “čuli smo vas”.


“To je definitivno jedna dobra poruka. Građani su nam i na parlamentarnim izborima i sada poslali poruku da nismo jasna alternativa HDZ-u. SDP danas treba iskoristiti tri godine koje su pred nama, gdje nemamo više izbora, i okrenuti onome što nas je krasilo prije 15-20 godina – rad na terenu, razgovor s građanima, nove politike”, rekao je.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI