SDP-ovci SE ODRIČU MILANOVIĆA! Plenković ga drži u šaci: Grbin mora hitno reagirati!

Predsjednik Zoran Milanović u posljednjih nekoliko mjeseci nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a na serijal njegovih istupa s nevjericom gledaju i u SDP-u, stranki iz koje i je krenuo u kampanju za predsjednika Republike.

Iako u najvećoj oporbenoj stranci s odobrenjem gledaju na Milanovićev odlazak s Maslenice gdje se pojavila nekolicina ljudi s napisima “Za dom spremni”, SDP-ovci su zgroženi time što je predsjednik republike javno stao u obranu HDZ-ova Žarka Tušeka čijim se snimkama javnost ne prestaje baviti.

”Nama nije jasno što on namjerava postići, možda pokušava izbjeći sukobe s Plenkovićem, ali to što čini definitivno nije ispravno i nanosi štetu nama kao stranci koja je na predsjedničkim izborima stajala iza njega. Tušekove postupke je trebao osuditi i napasti ga kao što je napadao Daliju Orešković, a on se ponaša kao da ga Plenković i vladajuća stranka nečime drže u šaci, glasniji je zaštitnik Tušeka negoli sami Plenković. Za nas je to nedopustivo, smatramo da je i Grbin trebao žešće istupiti pod cijenu toga da se javno sukobi i sa Plenkovićem, i sa Milanovićem, ali njemu fali politike žestine, zato mi kao stranka i jesmo tu gdje jesmo, odnosno zato i jesmo nigdje”, komentiraju naši sugovornici iz Partije te napominju kako ovo nije prvi put da Milanović svojim istupima nanosi štetu njihovoj stranci.

”Jedno je vrijeme Milanović desničario i ostavljao nas bez teksta, sada opet provodi neku politiku koja ne priliči predsjedniku države. On očito s vremena na vrijeme zaboravi da je u kampanji tvrdio da će biti predsjednik svih građana, a svi građani zgroženi su ovom Tušekovom trgovinom, ako jedan predsjednik staje iza toga što da obični građani misle. Za nas je to skandalozno, nedopustivo i SDP se hitno od toga treba distancirati, ograditi u potpunosti. Mi s time ne smijemo imati veze, a svaki put kad Milanović s nečim ovako suludo zaglibi to se dovodi u kontekst s nama,  to Grbin ne bi smio dozvoliti”, zaključuju naši sugovornici.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI