SDP SLUŽBENO ZAPOČEO KAMPANJU ZA LOKALNE IZBORE Grbin: ‘Rijeka je najbolji pokazatelj kako se može voditi svoj grad na ispravan način’

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin poručio je da SDP u petak službeno počinje kampanju za lokalne izbore iz Rijeke jer je Rijeka najbolji pokazatelj kako se može voljeti i voditi svoj grad na ispravan način.

Na konferenciji za novinare predstavljeni su SDP-ovi kandidat za riječkoga gradonačelnika Marko Filipović i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Sandra Krpan.

“Rijeka je odličan primjer svima u Hrvatskoj što treba napraviti da ljudima, koji su ti povjerili odgovornost da ih vodiš, učiniš da žive bolje”, poručio je.

Zahvalio je gradonačelniku Vojku Obersnelu, koji je 21 godinu na čelu Rijeke, ističući da SDP ‘može biti ponosan jer je napravio puno na građenju imidža SDP-a i pokazao kako se SDP-ovci trebaju ponašati kada su izabrani na javnu dužnost te je služio na zadovoljstvo građana’.

Također mu zahvaljuje što ostaje na riječkoj i socijaldemokratskoj političkoj sceni “jer će pomoći graditi novi i jači SDP, koji će mijenjati, modernizirati i gurati Hrvatsku naprijed”.



Grbin je rekao i da Filipovića i Krpan očekuje velika odgovornost nakon pobjede na lokalnim izborima da Rijeku nastave voditi kao otvoren i moderan grad.

Poručio im je da Rijeku vode kao grad svjetionik Hrvatske, koji Hrvatskoj pokazuje u kojem smjeru treba ići, koji uvijek ide korak ispred.

Član predsjedništva Gradske organizacije SDP-a i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel rekao je da je procijenio kako je 21 godina na mjestu gradonačelnika, a prije toga tri godine kao pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb, sasvim dovoljno i da je vrijeme za određene promjene.

“Nema sumnje da će dvoje kandidata braniti osnovne postulate socijaldemokratske politike i onoga što je postignuto u Rijeci, otvorenom i uključivom gradu”, istknuo je te dodao da će ostati aktivan u političkom životu jer je socijaldemokracija dio njegovog bića pa će, kad bude potrebna pomoć, biti na raspolaganju,

Kandidat za gradonačelnika Rijeke Marko Filipović, predsjednik Gradske organizacije SDP-a i zamjenik gradonačelnika, naglasio je da je na mjestu zamjenika gradonačelnika stekao potrebno iskustvo, vidio kako funkcionira grad, na dobrobit građana.

Smatra da mladi budućnost trebaju vidjeti u Rijeci i nada se da će u predizbornoj kampanji biti što više sučeljavanja. Poručio je da njegova vrata ostaju otvorena.

Potpredsjednica riječke Gradske organizacije SDP-a i gradska vijećnica Sandra Krpan istaknula je kako vjeruje da će zajedno graditi uljuđeno i civilizirano društvo, da će nadograđivati ostvareno te da će se zauzimati da temeljne vrijednosti socijaldemokracije ostanu dio načina života u Rijeci.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI