ŠEF ZAGORSKOG HDZ-a NUDI FUNKCIJE ŠAKOM I KAPOM: Procurio razgovor kojim pokušava ‘obrlatiti’ nezavisnog vijećnika

Član HDZ-ovog predsjedništva i šef krapinsko-zagorskog ogranka Žarko Tušek u velikim je problemima uoči lokalnih izbora. Prvo ga je nezavisni vijećnik iz Oroslavja Viktor Šimunić prozvao da mu je nudio funkcije i pomoć na izborima, a nakon demantija HDZ-ovca uslijedio je novi šok.

Šimunić je otkrio da ima snimke i to objavio u 24 sata.

Proizlazi da to baš nisu “notorne laži” i “gluposti”, kako ih je nazvao Tušek koji je to izjavio, kako je rekao, “kao čovjek koji ima svoje ljudske vrijednosti i moral”. Inače, HDZ-ovci Šimunića trebaju ga kako bi odnio glasove SDP-u, a sastanak je uz posredovanje gradonačelnika Oroslavja Emila Gredičaka održan u jednoj klijeti..

“U HT-u si , sad ja ne znam koji je tvoj profesionalni daljnji… dal’ tebe zanima neka javna dužnost? Ak’ te zanima i o tome možemo razgovarati, to sad ti moraš meni reći. Ja sam tebi u smislu kampanje spreman pomoći ljudski, logistički. Spreman sam, kak se zove. Da programski razgovaramo oko nečega. Šta bi mogel Savez za zagorje, da se oko toga dogovorimo, jel tako ne? I kak se zove, nakon toga su sve, svi razgovori su otvoreni. ….Ti mene razmeš”, Tušekove su riječi.

Kasnije u razgovoru još je detaljniji



“Ako hoćeš biti dio platforme, možemo se dogovoriti oko nečega, ako ti hoćeš neku javnu dužnost, ja sam ti to odmah rekel, znači hoćeš biti pročelnik u županiji, dal hoćeš ti voditi neku instituciju u županiji to je sve na stolu za dogovor. Ali ja neću sad da ispadne da smo došli trgovat s tobom oko funkcija znači al to je hoćeš ti biti ravnatelj hm parka priroda bogte hm Medvednica, hoćeš biti ravnatelj institucija za zaštitu ekologije Zagorja, ono kaj je, hm, Radoboju… Mislim ja sad karikiram stvari, hoćeš biti pročelnik , mislim ja ti govorim kaj ima u županiji…”, rekao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI