Selak Raspudić o predsjedniku i njegovom ratu sa svima: ‘Da sam premijer Plenković, ja bih sad uzela kokice i uživala’

Foto: Cropix

Saborske zastupnice Dalija Orešković i Marija Selak Raspudić gostovale su na N1 televiziji, a najsočnija tema je, očekivano, bio Zoran Milanović, odnosno njegovi istupi.

Obje su se složile da Milanovićevi istupi skreću pažnju s merituma, a to je korupcija, a već kad su secirale predsjednikove riječi Selak Raspudić naglasak nije stavila na seksizmu, već na licemjerju.

“Prepoznala sam mnogo licemjerja. To je osnovni društveni problem kad se radi o feminizmu i seksizmu. Predsjednik Milanović je jednako stilski raspoložen i prema osobama muškog i ženskog spola ako mene pitate”, ocijenila je.

“Sve ostalo što se tiče mog privatnog života, profesionalne karijere, sve je to rekao Zoran Milanović kako bi skrenuo pozornost s merituma – njegova je odgovornost i zadatak da štiti dignitet funkcije koju predstavlja. Napasti gotovo sva tijela koja se bave kaznenim progonom da su instrumentalizirana od strane predsjednika vlade, po meni je teška optužba. Tvrdim da ne mogu istovremeno biti u pravu i Plenković i Milanović kad govore o informacijama na koje su ih sigurnosne službe morale upozoriti”, nadovezala se Orešković.

Potom je Selak Raspudić je zaključila kako premijer može uživati u ovoj priči



Da sam premijer Plenković, ja bih sad uzela kokice i uživala. Ne mogu se dovoljno načuditi premreženosti pravosuđa i izvršne vlasti, a mi smo došli na to je li se predsjednik lijepo ponašao. Osnovni problem nam je korupcija. Red prioriteta je pobrkan, samo na to želim ukazati.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI