Sestra brani brata: “On nije bio kući, a majka je odbijala odvesti je na hitnu”

Oglasila se sestra oca malene djevojčice. Rekla je kako je baka djevojčice obavještavala centar za socijalnu skrb te tvrdila kako majka nije podobna za brigu o djetetu.

Govori kako je jako plakao i tvrdio sljedeće: “Nisam ništa svom djetetu napravio kao ni jedan roditelj koji ne bi. Ne znam što se događalo, nisam bio u kući i svi susjedi to znaju. “U tom trenu kad je maloj pozlilo, on se nije nalazio u kući, nije znao što se događa. I ona se protivila da neće na hitnu, neće na hitnu, neće na hitnu, ona će završiti u zatvoru”, izjavila je.

Smatra kako je malena 24-godišnjakinji uvijek bila višak. “Ona je to dijete sama predala, to zna i socijalna i svi znaju, ona je sama predala to dijete”, rekla je.

Upitana o dolascima Centra za socijalnu skrb, tvrdi kako su dolazili jednom u mjesecu.

“Sad zadnji put je dok je majka prijavila, znači negdje petak, ja mislim, četvrtak ili petak kad je majka prijavila izašli su van. Mala je išla u utorak psihologu, u tome vrijeme je tamo i povraćala i u srijedu ujutro se desilo to kobno”, prisjeća se.



Kako se od ranije poznaje, majka i otac preminule djevojčice tereti se za četiri kaznena djela povrede prava djeteta dok se majku dodatno tereti za teško ozljeđivanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI