Skoko: “Možemo! je zamijenio SDP u Zagrebu, a Tomaševića sigurno čeka veliki ispit”

Komunikacijski stručnjak Božo Skoko gostovao je u Dnevniku Nove TV nakon prvog kruga lokalnih izbora te je istaknuo kako nema apsolutnih pobjednika.

Iako su iz HDZ-a rekli kako su ovi izbori dobro prošli za njih, Skoko smatra da nemaju ni razloga biti nezadovoljni, s obzirom na to da su trenutačno prvi u Osijeku te su osvojila “standardna” HDZ mjesta.

Što se tiče SDP, Skoko napominje kako nije stvar samo u predsjedniku te stranke nego da SDP ima ozbiljnu kadrovsku krizu i krizu identiteta.


Po riječima komunikacijskom stručnjaka, Možemo! je brzo popunio upražnjeno mjesto na lokalnoj razini u Zagrebu.

“SDP je s Bandićem bio apsolutni vladar Zagreba još prije deset i više godina, a sada su strančica čiji je kandidat peti na rang ljestvici”, rekao je.Upitan o Tomislavu Tomaševiću i njegovoj stranci, ističe kako su oni zaista preuzeli mjesto ljevice u Zagrebu, ali smatra i kako će Zagreb za njihovo postojanje biti važan test.

“Ako uspiju napraviti dobar posao u Zagrebu, to će im biti odskočna daska za nacionalnu razinu”, govori pa dodaje kako se mogu prvih šest mjeseci na vlasti izvlačiti na Bandićevo naslijeđe.

“Morat će pokazati što uistinu znaju. Zagreb im je ključni test na kojem padaju ili rastu”, zaključuje.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI