ŠKORO O RAZLAZU S VIDOVIĆ KRIŠTO I VRKLJANOM: Ostavljen sam. Nekad je teško zatomiti ego!

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentirao je očekivanja od lokalnih izbora. Kako kaže, sve su karte na stolu, svatko mora biti spreman preuzeti odgovornost da se kandidara.

Na pitanje misli i da bi bio bolji gradonačelnik Zagreba od Milana Bandića, Škoro kaže, kao čovjek koji dolazi iz biznisa zna da tu treba biti rezultat koji ide na korist onih za koje radiš.

“Financijski pokazatelji da to nije na korist svim građanima, mislim da bi bio drugačiji, pošten, moje reference kada je u pitanju upravljanje sustavima su javne, nikad nisam poslovao s gubitkom”.

Hoće li se Tomislav Karamarko kandidirati na lokalnim izborima? Škoro kaže, zadnji puta kada je govorio o kandidaturi uhitili su mu suprugu.

“Treba sačekati, rekao je da će javiti”.



O Damiru Vanđeliću ima samo riječi hvale iako ga osobno ne poznaje.

“On nije iznio kandidaturu ni program, ne mogu govoriti o tome što ne znam, nisam s njim razgovarao. Čini mi se da je postavio određene uvjete koji nisu prihvatljivi Plenkoviću, pretpostavlja se da je tu bilo inzistiranje HDZ-a na suradnji s Bandićem. Vanđelić svojim svjetonazorom imponira Domovinskom pokretu”, rekao je Škoro u Dnevniku RTL-a.

Kako kaže, nada se da se osipanje njegovog saborskog kluba neće nastaviti.

“Bitno je da nema žetončića, imali smo predizbornu koaliciju u kojoj je bilo raznih kandidata, pa tako i neovisnih. Mi smo pokret, okupljamo široku lepezu različitih političkih svjetonazora. Razlog odlaska Milana Vrkljana i Karoline Vidović Krišto? To je najbolje pitati njih. Mi nikoga ni u čemu ne sprječavamo, nekada je teško zatomiti ego, čovjek misli da može napraviti više ako radi u solo varijanti. Ako ste u klubu ipak se morate dogovoriti. Oni su mene ostavili”, rekao je Škoro i na pitanje voditeljice znači li to da je ostavljen, jednostavno je rekao:

“Da, ja sam ostavljen”.

Prosvjed poduzetnika na Trgu podržava, misli da su im zahtjevi razumni.

“Pekare i benzinske poslužuju kavu, ne vidim razlika osim što bi kafići bolje trebali raditi kavu. Čini mi se da su na dobrom smjeru kako bi mjere lokalno popustili. Ja sam prebolio koronu, ne omalovažavam virus, no život ne može stati. Ovo je pandemija, virusa će biti, to je svjetski problem”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI