ŠKORO ODLAZI IZ DOMOVINSKOG POKRETA? ‘Da sam znao tko sjedi za mojim stolom, podnio bih ostavku i prije’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Miroslav Škoro na svojoj je Facebook stranici objavio odgovor Mariju Radiću, trenutnom vodstvu Domovinskog pokreta, iz kojeg bi se moglo zaključiti da napušta stranku budući da je napisao da “odlazi iz njihovog društva i da će udovoljiti njihovim zahtjevima kako stranka ne bi bila njegov talac”.

Nigdje izričito ne piše da odlazi iz stranke, no ova bi objava mogla označiti kraj njegovog djelovanja u Domovinskom pokretu.

U nastavku pročitajte što stoji u njegovoj objavi.


“Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti”, piše Škoro.

“Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.”“Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste ‘politički zomboidi’ samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”, piše Škoro dodajući: “P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra.”

Sve ovo događa se nakon što je Domovinski pokret najavio kako će o Škori odlučivati stranački sud časti i žestokih prepucavanja koja su trajala tjednima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI