Smijenjena čelnica zagrebačkog Stožera: “Za mjeru su svi znali u 10 ujutro”

Bivša čelnica zagrebačkog Stožera Olivera Majić je u šoku: “Ne osjećam se fizički dobro. Trenutačno u ruci držim e-mail poslan svima jučer ujutro u 9.53 sata u kojem je stajala mjera o prijedlogu obveznog nošenja maski na otvorenom. Sa mnom nakon toga nitko nije razgovarao, o svemu doznajem iz medija. Evo, sad slušam Ivicu Lovrića na televiziji i ne osjećam se dobro”.

Stoga dvije stvari u kojima govori Majić su jako bitne.

Prvo, spominje se mail koji je poslan 31.03.2021. u 9:53 u kojem se navodi ‘zbog pogoršanja epidemiološke situacije NZJZ Andrija Štampar predlaže na razmatranje uvođenje nužnih epidemioloških mjera’, među kojima je i obvezno nošenje maski na otvorenom prostoru.

Stoga, u koliko se radi zapravo o autentičnoj prepisci, svi su za prijedlog kontroverzne odluke znali još ujutro, da bi se kasnije digla prašina. (SLIKU POGLEDAJTE ISPOD).



Drugo, Majić spomijenje kako sluša čudnu izjavu Ivice Lovrića gdje je rekao kako “prijedlog odluke nije donesen u suradnji s Pavičić Vukičević”, na pitanje tko je donio tu odluku odgovara da “postoje neke informacije da je to bilo u dogovoru s članovima Nacionalnog stožera, a da gradski to samo predloži. Vidjeli smo da su se iz Nacionalnog stožera ogradili na neki način od te odluke. Ostat će pomalo i enigma tko je to i zašto donio”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI