SPUSTIO PREMIJERU: ‘Igra se Lego kockicama u vrijeme obilježavanja akcije u kojoj se ginulo’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Na osnivanju ogranka Domovinskog pokreta grada Šibenika, Miroslav Škoro prilično se britko osvrnuo na obilježavanje VRO Maslenica ’93. kada je predsjednik Zoran Milanović isprovociran HOS obilježjima naprasito napustio skup:

“Idu izbori i evo opet ustaša i partizana…Milanoviću nije smetalo kada je Račan ozakonio HOS insignije, nisu mu smetale na paradi 2015. godine, ali su mu je zasmetale sada kao i u Okučanima, kada je to odgovaralo političkoj eliti. Ja jednostavno ne želim igrati njihovu igru ustaša i partizana jer je to napravljeno samo s jedni ciljem, a to je da se ne priča o bitnim stvarima. Bitan je potres u Zagrebu, potres na Banovini, obnova potresom pogođenim područjima, bitno je vidjeti što je to radio Žinić, zanima nas Janaf… Ali eto, dolaze izbori pa onda ‘ide vrijeme doš’o rok, eto vraga skok na skok’”, poentirao je stihom iz dječje igre Škoro.

Premijer i “legići”

U svom obraćanju, nije poštedio niti premijera Andreja Plenkovića:

“On se nije pojavio na obilježavanju jer je u to vrijeme slagao Lego kockice niti je u osam sati ujutro znao što se događa na obljetnici akcije u kojoj je poginulo 130 hrvatskih branitelja”.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI