SRAMOTNE PREVARE! Pod krinkom ‘mlijeka hrvatskih farmi’ prodaje se…pogledajte što…

Je li uvozno mlijeko sumnjive kvalitete? Prodaje li se takvo mlijeko pod krinkom “mlijeka hrvatskih farmi”, a na deklaraciji piše suprotno?

To su pitanja koja muče Udrugu Hrvatski krški pašnjaci te su članovi te udruge na Facebook profilu svoje udruge postavili to pitanje na koje traže odgovor.

Pritom traže od hrvatske Vlade i Ministarstva poljoprivrede da nešto ozbiljno poduzmu kako bi spriječili i kaznili takve “eklatantne prevare javnosti i potrošača”. Kako ističu, “malim domaćim proizvođačima nameću se goleme obveze i propisi, a velikim stranim korporacijama dozvoljavaju se ovakve prevare potrošača”.

Inače, Udruga Hrvatski krški pašnjaci udruga je poljoprivrednika na prostoru krških pašnjaka. Osnovana je 2019. godine s ciljem da pomaže, zastupa, lobira i interesno povezuje učlanjene, zastupljene i udružene poljoprivredne subjekte.

Pročitajte njihovu objavu u nastavku…



S obzirom da Udruga Hrvatski krški pašnjaci u svojoj objavi na Facebooku na neizravan način optužuje Dukat da se koristi takvim sredstvima, poslali smo upit Dukatu te očekujemo njihov odgovor.

Objavu pogledajte OVDJE.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI