STANKOVIĆ NAJAVIO NOVOG GOSTA KOJIM NISU SVI ODUŠEVLJENI: ‘Ova emisija je stvarno pala jako nisko’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Aleksandar Stanković je putem Facebooka najavio idućeg gosta HRT-ove emisije Nedjeljom u 2.

Gost emisije bit će pulmolog Saša Srića.

“Srića, ili ne? Da, pulmolog Saša”, napisao je Aleksandar uz Facebook objavu, a ispod objave zaredali su raznovrsni komentari gledatelja, piše index.hr.

“Ne propuštam sriću i inače u životu. Kad god mogu uhvatiti mjehuriće sriće, ja ih hvatam… Pa ću pogledati i Sriću, liječnik je kojeg cijenim”, “Odličan gost, svaka čast”, “Srića je odličan izbor i zna što govori, izvrstan je u svom poslu”, “Podrška doktoru koji govori o temama koje su u okviru njegove struke. Čovjek ne izlazi iz tih okvira za razliku od drugih”, “Super doktor i moj doktor! Spasio me dva puta”, neki su od komentara, no bilo je i onih koji odabirom gosta nisu bili zadovoljni.



“To je malo prigodno da je baš on pred Dan mrtvih?”, “Molim vas, nemojte”, “Ovo je stvarno vrh. Pitam se je li možda prvi april, neka skrivena kamera”, “Oh, ne! Ja to više ne mogu i neću slušati! Dajte mlade i poticajne ljude kao prije dva tjedna”, “Užas. Nakon emisije Hrvatska će dobiti 20.000 novih antivaksera”, “Ovoga ću preskočiti”, “Odlično za ne pogledati”, “Ova emisija je stvarno nisko pala”, poručili su neki.

Zoran Milanović također je nedavno komentirao pulmologa:

“Tko je to? To je još jedan od ljudi kojima je ova kriza pomogla da izmigolji iz rupe i dijeli lekcije okolo ljudima”, rekao je na jednoj konferenciji za medije.

“Vi me pitate da je jedan državni doktor rekao da se ne miješam u stvari struke. Ovo nije struka, ovo je zdrav razum, ovo je pitanje dostojanstva nacije, o čemu nisam govorio godinu dana”, poručio je Milanović tada.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI