STIGLA NOVA ODREDBA: Većina učenika nastavit će školsku godinu online

Najstrože mjere prema kojemu u klupe neće ni osnovnoškolci ni srednjoškolci na snazi su u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Međimurskoj i Šibensko-kninskoj županiji. 

U ponedjeljak se nastavlja školska godina te će većina učenika nastavu pratiti online. Mjere se razlikuju od županije do županije. Jedino u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji učenici imaju nastavu u školama.

U Zagrebačkoj županiji i gradu Zagrebu djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole će ići u školu. U školske klupe vratit će se i učenici završnih razreda srednjih škola. Svi ostali morat će učiti online.

Isti takav model od ponedjeljka će biti na snazi u Bjelovarsko-bilogorskoj, Varaždinskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Karlovačkoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Također treba izdvojiti kako su mjere u županijama po gradovima različiti. Tako npr. osnovci i srednjoškolci će u nekim gradovima nastavu obavljati online, a neki će morati dolaziti u klupe.



Osim, situacija u Sisačko-moslavačkoj županiji i dalje ovisi od epidemije i posljedice potresa pa se mjere razlikuju od mjesta do mjesta.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI