Stigle teške optužbe od bivšeg ministra gospodarstva: “On je postao slučajno ministar te je prvak ispraznih riječi i retorike”

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Goranko Fižulić, bivši ministar gospodarstvo u intervju za N1 Televiziju osvrnuo se na rad ministra zdravstva Vilija Beroša te smatra kako je došao na tu poziciju zato jer je Kujundžić naprosto morao otići pa je tako poslao slučajni ministar, a kasnije i slučajni heroj.

“Naime, našao se u poziciji ministra zdravstva kad je Hrvatska bila prestrašena prvim valom koronavirusu i onda je javnost gledala u njemu heroja koji je kao spriječio širenje zaraze i epidemije u Hrvatskoj. Naravno da to nije bila istina”, rekao je Fižulić.

“Ono što je mene posebno iritiralo je to što je ministar Beroš bio sklon friziranju podataka, kao npr. koliko Hrvatska ima ležajeva, koliko intenzivne njege, koliko timova liječnika koji mogu servisirati one koji u na respiratorima. To su podaci koji su u drugim državama dostupni na internetskim stranicama, a u Hrvatskoj je to i dalje tajna”, govori Fižulić.

Također je izdvojio kako ministar Beroš ništa nije napravio u posljednih 14 mjeseci u borbi protiv koronavirusa nego to rade druge osobe iz Stožera ili Vlade

Facebook Comments



Loading...
DIJELI