ŠTO ĆE BITI S NAJVEĆOJ HDZ UTVRDOM? Ovaj grad u Dalmaciji bi mogli izgubiti

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Jedna od teza koja se pojavljuje pred lokalne izbore je ta da HDZ bi mogao izgubiti vlast po prvi put u gradu Zadru.

Na ove glasine iz vladajuće stranke se previše ne obaziru pa su prije nekoliko dana predstavili kandidata Branka Dukića, aktualnog gradonačelnika koji ide po još jedan mandat.

“Hrvatska demokratska zajednica predvodnik je razvoja Zadra i od samih početaka mlade hrvatske države ima ljude koji predano rade na napretku našeg grada. Uvjeren sam da će naši sugrađani i ovog puta to prepoznati jer ćemo jedini ponuditi ozbiljan i temeljit program razvoja Grada Zadra u narednom razdoblju. Što se mene osobno tiče, politički sam zreliji i iskusniji za četiri godine, a istovremeno sam još spremniji i maksimalno motiviran raditi za naš grad. Puno projekata smo pokrenuli, mnoge od njih realizirali, ali nam je od svega najvažnije da građani prepoznaju da osluškujemo puls grada, da radimo za Zadar svaki dan i činimo sve da bude poželjno mjesto za život svih generacija naših sugrađana”, poručio je Dukić.

Također ne treba i ignorirati Kalmetin utjecaj u Dalmacij, ali bez obzira na to sve, niz lokalnih kadrova otkrivaju razne probleme.

Organizacijom navodno vlada strah i panika, a s Dukićevom kandidaturom se čekalo do zadnjeg trenutka.



Šef zadarskog HDZ-a Šime Erlić imao je ideju da se on upravo kandidira za gradonačelnika Zadra, ali očito je Kalmeta sve stopirao.

To je dovelo do animoziteta unutar stranke, pa je zadnja riječ Kalmete počela smetati HDZ-ovcima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI