ŠTO SE DOGAĐA!? Nakon potresa, diljem mjesta u zemlji se otvaraju ogromne rupe: Stanovnici ih zatrpavaju šutom!

Diljem područja pogođenog potresom građani uočavaju rupe u zemlji, pomalo jezive otvore koji nastaju i vrlo blizu kuća.

Stanovnik sela Mečenčani u blizini Petrinje ispričao je za 24 sata kako je nekoliko dana prije potresa primijetio dvije male rupe u zemlji kraj zgrade koje su se nakon potresa počele širiti.

Razgovarali su i sa stanovnicom koja kaže kako je rupa od kojih desetak centimetara u samo 15 minuta narasla za duplo, a u dva sata proširila se toliko da bi mogla progutati kamion.

Rupe se otvaraju na sve strane, a mještani ih zatrpavaju šutom. Najveća je kažu blizu potoka. Vjeruju kako bi uzrok rupama mogle biti podzemne vode. Pretpostavlja se da je potres pogoršao  stanje, zemlja je propala i vode otekla dalje, a šupljina koja je ostala jednostavno je propala.

Jedan od mještana je čak ispričao kako izgleda nastanak jedne takve rupe. “Ne biste vjerovati, ali to stvaranje rupe čulo se kao da netko cijepa drva. Samo je nešto pucketalo vani. Kad bi stalo, pojavila bi se rupa, rekao je mještanin kojem nije jasno kako nastaju ove rupe.”Neki su stanovnici objavili fotografije ove pomalo i zastrašujuće pojave.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI