SUPRUGA NAČELNIKA KLARIĆA: ’On sve ovo teško podnosi…žao mi je što su žrtvovali cijelu obitelj’

Na mirnom prosvjedu u znak podrške načelniku PGP Grude, Matku Klariću kojem se na teret stavljaju spolno uznemiravanje i diskriminatorne radnje policijskih službenica, sudjelovala je i Klarićeva majka, brat, ali i supruga Arnaudija.

“Znam da definitivno nije napravio ništa kriminalno, nikakvo zlo niti namjeru, niti riječ, niti djelo. Zadnjih mjeseci svjedok sam da trpi razne anonimne prijave da bi ga se maknulo s mjesta”, rekla je braneći supruga, javlja Nova TV.

Inače, Arnaudija se javnosti već ranije obratila, objavom na društvenoj mreži, ističući kako je čitav slučaj insceniran, senzacijski i namjenskim oblikovanim vijestima. Isto je ponovila i pred kamerama lokalnih medija.

Kako javlja Libertas televizija, rekla je i kako sam Klarić teško podnosi čitav slučaj.

“Najviše ga je pogodila izjava da mora snositi sankcije, a ne zna ni sam zašto, još nije imao priliku iznijeti svoj stav, izaći na sud i pravdati se”, tvrdi.



Klarića naime sada čeka Disciplinski sud, a ročište je zakazano već u ponedjeljak.

“Žao mi je što su žrtvovali cijelu obitelj da bi mu napravili nekakvu osvetu ili radno mjesto uzeli, jer nije više u pitanju ovdje radno mjesto, ovdje je pitanje obraza”, zaključuje supruga načelnika koji se suočava s ozbiljnim optužbama za spolno uznemiravanje i diskriminaciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI