SURADNICAMA RUČKOVE PLAĆA SLUŽBENOM KARTICOM: Popisali smo imovinu još jednog direktora

Imovinske kartice čelnih ljudi državnih tvrtki s aferom Janaf u sklopu koje je ‘pao’ predsjednik uprave te tvrtke Dragan Kovačević našle su se u prvom planu.

Shodno tome vrijedi u njih zaviriti pitajući se što drugi nedovoljno eksponirani direktori imaju na popisu svoje imovine.

Malo je tko u Hrvatskoj čuo za Ivana Kršića, riječ je o prvom čovjeku HŽ Infrastrukture koji se u medijima posljednji put spominjao kada je sa svojim dvjema suradnicama u hotelu Bevanda u Opatiju službenom karticom platio večeru više od 3000 kuna.

Inače, prema imovinskoj kartici Kršić u Zagrebu posjeduje stan od 106,81 kvadrata, čija je vrijednost 1,800.000, a kako stoji u kartici, stekao ga je darovnim ugovorom. Tu je i garaža od 8,57 kvadrata vrijedna 70.000 kuna te još jedna garaža od 8,36 kvadrata iste vrijednosti, a i te su nekretnine stečene darovnim ugovorom. U kategoriji ‘druge nekretnine’ spominje se 10.000 kuna vrijedna nekretnina od 1,31 m2. Kada je o pokretninama riječ, ovaj direktor, po svemu sudeći, privatno se vozi u Mazdi koja je navedena kao vlasništvo bračnog druga, a cijena vozila je 150.000 kuna.

Obitelj Kršić posjeduje oružje, nakit, ali i niz dionica te štednju.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI