Tajnik DP-a: “Pozivamo cjelokupnu hrvatsku javnost da se oštro suprotstavi novoj manipulaciji i pokušaju nametanja politike”

Lokalni izbori se bliže, a Domovinski pokret je na svom službenom Facebook profilu prozvao HDZ i platformu Možemo!, točnije njihove lidere, Andreja Plenkovića i Tomislava Tomaševića.

Potpisnik ovog teksta je tajnik Domovinskog pokreta Mario Radić i ovu objavu prenosimo u cjelosti:

“POZIVAMO HDZ I MOŽEMO DA JAVNO OBZNANE KOALICIJU – LAŽEMO DOK MOŽEMO!
Kao što je Domovinski pokret već pozvao Andreja Plenkovića i Milorada Pupovca da javno potpišu koaliciju i tako službeno ozakone izvanbračnu političku zajednicu HDSDSSZ-a (za mjesto svečanog potpisivanja tog trgovačkog sporazuma predlažemo, simbolično – Vukovar), tako sada na isti način, pozivamo Plenkovića i Tomislava Tomaševića da legaliziraju Koaliciju za nametanje rodne ideologije! Duhovno ishodište novog političkog sporazuma je služenje globalnim, umjesto nacionalnim interesima, a ovim putem slobodni smo predložiti im i zajedničko ime – LAŽEMO DOK MOŽEMO!
Domovinski pokret od Andreja Plenkovića ovim putem zahtijeva da se istog trenutka javno očituje o skandalu iz Porta, gdje se Hrvatska nije pridružila zahtjevu Mađarske i Poljske kojim bi se iz zaključaka tzv. Deklaracije o unaprjeđenju socijalne kohezije izbacio izraz ‘rodna ravnopravnost’. Neka hrvatskom narodu odgovori na jednostavno pitanje; u čije ime i za čiji račun provodi ovakvu politiku? Provođenje ‘rodne ideologije’ je očiti primjer Plenkovićeva služenja globalističkim interesima i probriselskoj birokratskoj agendi.
Nametanjem protunarodne ‘rodne ideologije’ na podmukli se način pokušava rastočiti zdravo društvo i uvesti potpuno neprihvatljiva kvaziideološka mjera, koja za konačni cilj ima degradaciju obitelji, kao nukleusa i čvrstog temelja svake normalne zajednice. U konkretnom se slučaju, da budemo potpuno jasni, ne radi ni o nikakvoj zaštiti manjinskih prava, već o vulgarnom pokušaju da se većini građana nametne manjinska, kvazisvjetonazorska agenda.
Pokazalo se da je nasilno uvođenje “roditelja 1” i “roditelja 2” umjesto oca i majke te uvođenje “srednjeg roda” i cijelog niza drugih protuprirodnih mjera nanijelo svim društvima i državama koje su to pokušale učiniti nesagledivu štetu. Nakon prijevare birača uspostavom trgovačke koalicije s Miloradom Pupovcem i SDSS-om, na djelu je još jedan pokušaj teške prijevare.
DP stoga poziva cjelokupnu hrvatsku javnost da se oštro suprotstavi novoj manipulaciji i pokušaju nametanja politike za koju ova Vlada i Plenkovićev HDZ nisu dobili mandat hrvatskih birača. Sada je posve jasno da je politički nasilno i nedemokratsko nametanja ‘rodne ideologije’ jedan od glavnih razloga zbog kojih je Andrej Plenković, s optuženikom USKOK-a, bivšim ministrom i političkim tajnikom HDZ-a Lovrom Kuščevićem, hrvatskom narodu ukrao referendum. Domovinski pokret ne namjerava odustati od našeg temeljnog jamstva građanima Republike Hrvatske da za sva bitna pitanja organiziramo referendum, kao izravni i najpošteniji oblik osluškivanja narodnog bila.
Na zajednički slogan još jedne političke izvanbračne zajednice koja se tek treba legalizirati – LAŽEMO DOK MOŽEMO, Domovinski pokret ima konkretan odgovor: Mislite da možete, ali ničija do zore gorjela nije – pa neće ni vaša!
Mario Radić
Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI