Tjednik 7dnevno doznaje gdje su danas Sanaderovi satovi: Čuvanje oduzete imovine državu stoji 200 tisuća kuna godišnje!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 19. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Isti su interesi i suradnici bivšeg šefa Dinama i Zdravka Mustača u ratu za Vrhovni sud. Zdravko Mamić u mreži Udbe! Savjetuje ga najmoćniji udbaš iz BiH Stanko Čolak, čiji su šefovi bili Mustač i Perković.

Tjednik doznaje gdje su danas Sanaderovi satovi. Čuvanje oduzete imovine državu stoji 200 tisuća kuna godišnje.


Dražen Medved, Škorin kandidat za Bjelovar tvrdi: Optužit će me da sam pucao na Bjelovar 1991., a ja sam bio špijun u vojarni JNA

Odvjetnik koji želi prekinuti svađu predsjednika i premijera, Šime Savić tvrdi: Ja sam najbolje rješenje za Vrhovni sud!Tjednik doznaje – korona je Plenkoviću narušila zdravlje! Velika iscrpljenost čest je simptom postcovid sindroma.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI