TKO JE MUŽ NOVE IKONE HRVATSKE DESNICE? Tajanstveni gospodin Krišto za sebe kaže da je – nebitan!

Foto: Pixsell

Karolina Vidović Krišto, bez ikakve sumnje, postala je najprepoznatljivije lice desnice u novom sazivu Sabora – i ne (samo) zato što za razliku od drugih ne nosi masku.

Iako se o njoj dosta znalo otprije, uostalom, dugo vremena je i poznato lice s malih ekrana, svog supruga uspješno je skrivala od javnosti.

Pažnju medija privukao je nakon objave imovinske kartice njegove supruge u kojoj je stajalo da se sva imovina – kuća u Gornjem Stenjevcu, stan u Novom Zagrebu, automobil(…) – vodi upravo na njega.

No, za Jutarnji list nije htio ništa komentirati.

“Nemam vremena za razgovor, vozim se, vraćam se s hodočašća. Ja sam nebitan, zašto uopće pišete o meni? Ne želim biti u medijima”, kratko im je poručio.Tako nije želio potvrditi ono što je Jutarnji saznao iz njegove biografije, no kako su doznali Krišto je rođen 1974. u Livnu i inženjer je poljoprivrede. Radi u MORH-u, od lani je na mjestu voditelja Samostalnog odjela za potporu Vojnom ordinarijatu. Između ostalog, u opisu posla mu je organiziracija hodočašća, koordiniracija i organiziracija duhovnih vježbi djelatnika Ministarstva, susreti s vjernicima, promidžbene aktivnosti…

Navodno je prije dolaska u Vojni ordinarijat bio pripadnik Počasno-zaštitne bojne (PZB) – postrojbe Glavnog stožera OS RH koje je bio član još od mandata Stjepana Mesića. U vojsci je od 1998. godine.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI