TKO JE UBIJENI PODUZETNIK? Vlasnik trgovačkog lanca i sin pukovnika Hrvatske vojske

Danas je u poslijepodnevnim satima došlo do četverostrukog ubojstva u Šibeniku, a prema neslužbenim informacijama ubijen je poduzetnik, stečajna upraviteljica dok se je identitet treće osobe nepoznat.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija ubijen je Tedi Slamić, izvršni direktor trgovačkog poduzeća “Djelo“, koje ima sjedište u Unešiću, ali posluje većinom u Šibeniku.

Njegov otac Joso bio je pukovnik Hrvatske vojske i zamjenik Ivana Bačića, zapovjednika slavne šibenske 113. brigade. Otac se rastao od majke, pa je vođenje tvrtke prepustio sinu Tediju.

Tedijev stric Dane je tijekom Domovinskog rata pomagao šibenskom kraju iz Njemačke gdje je i živio. Dane se vratio iz dijaspore, te kupio hotel “Borovnik“ u Tisnome, koji je Tedi planirao i preurediti.

“Tedija sam poznavao kao korektnog i vrlo poduzetnog čovjeka. Upravo smo prije tri dana imali dogovor oko konačne uređenja tog hotelskog zdanja, kad sam na portalu pročitao strašnu vijest”, rekao je Ivan Klarin, načelnik općine Tisno i bivši saborski zastupnik SDP-a za Slobodnu Dalmaciju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI