Tomašević: “Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana – bolje da se ne kandidiram”

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tomislav Tomašević, kandidat iz platforme Možemo! za gradonačelnika Zagreba održao je konferenciju za medije te je komentirao napade Škore i kako se ova rasprava sve na ideološke time.

“Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. Ono što nas čeka sljedeće četiri godine je planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj  obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi”, kazao je Tomašević.

Također se dotaknuo i financiranje platforme te rekao kako su dobili pozitivno izještće i kako se financiraju iz proračuna i donacija.


“Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio”, rekao je Tomašević.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI