Tomislav Tomašević je rekao kako je politička platforma Možemo! na nacionalnoj razini treća politička opcija

Izabrani gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević osvrnuo se na prve aktivnosti što bi mogao raditi kada preuzme vlast u glavnom gradu Hrvatske.

Podsjetimo, najavljeno kako bi primopredaja vlasti trebala biti već u petak 4. lipnja u 8 sati ujutro.

“Što se tiče primopredaje u petak ujutro očekujem izvješće o stanje svih projekata koji su u tijeku, koji se uskoro trebaju realizirati, preliminarno financijsko izvješće za prvu polovicu godine i ono što me u biti najviše i zanima, realizacija proračuna u prošloj godini koja je bila vrlo izazovna za grad Zagreb”, rekao je.

Na pitanje da li mu je premijer Plenković čestitao, rekao je kako još nije.

“Ali, premijer je najavio da on isto očekuje konstruktivnu suradnju, u interesu građana su neki projekti gdje mora doći do dobre suradnje između vlade i grada, tako da jedna od prvih stvari kada stupim na dužnost će biti upravo poziv predsjedniku vlade da se sastanemo oko projekata kao što su dječja bolnica “Srebrnjak” taj centar za translacijsku medicinu koji je najveći EU projekt u gradu Zagrebu”, izdvojio je.



Tomislav Tomašević je rekao kako je politička platforma Možemo! na nacionalnoj razini treća politička opcija i kako imaju ambicije biti bitan faktor na sljedećim parlamentarnim izborima, ali da su njegove osobne ambicije fokusirane na grad Zagreb.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI