TUŠEK I GREDIČAK OPET UHVAĆENI U LAŽI! Pogledajte pikantne detalje: Tušek snimljen kako priznaje da je kršio samoizolaciju

Afera Žarka Tušeka i gradonačelnika Oroslavlja Emila Gredičaka nakon što su isplivale nezgodne snimke razgovora u kojima se nude pozicije, olajavaju ministri, izražavaju ambicije, upravo je dobila i novu dimenziju.

Kako piše 24 sata. iz snimke koju posjeduju proizlazi da je Tušek priznao kako je prekršio i mjeru samoizolacije. Da stvar bude još bolja, gradonačelnik Oroslavlja Emil Gredičak napisao je na svojem Facebook profilu tvrdio kako je do sastanka došlo na Šimunićevu inicijativu. Ipak, iz jednosatne snimke koju posjeduje 24 sata jasno se čuje kako su upravo Tušek i Gredičak zvali Šimunića na sastanak.

Na snimci se čuje Gredičak koji pita Šimunića je li razmišljao o koracima dalje. Šimunić odgovara da je čekao taj razgovor da vidi. Gredičak zatim kaže da neće ništa prejudicirati, ali da će mu Tušek iznijeti svoje stavove i razmišljanja.

Šimunić pita: Dobro, on je tražil sastanak, mislim on je to iniciral ili…
Gredičak odgovara: Da, on je rekel da bi se mogli sesti, ali to onak u nekom razgovoru..
Šimunić: Ok

A što se tiče izolacije



“Bok, bok, ja se ispričavam, ja moram imati masku stavljenu jer sam bil ovaj tjedan, danas mi je zadnji dan samoizolacije pod jedno, a pod drugo idem se cijepiti jer više ne mislim riskirati ni jednu samoizolaciju”,  kaže Tušek.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI