UČENICI U ŠKOLAMA! Ali, ipak ne svi! Evo tko će od ponedjeljka pratiti nastavu ‘uživo’

Novost je da će se od ponedjeljka, 8. veljače nastava za sve osnovnoškolce i srednjoškolce u gradu Zagrebu i u Ličko-senjskoj županiji odvijati po modelu A što znači da se svi učenici vraćaju u škole.

Nastava za učenike osnovnih škola i maturante u ostalim županijama odvijat će se također u školi dok će za ostale srednjoškolce biti kao i do sada – online pa će oni morati pričekati s povratkom na nastavu “u živo”.

Što se tiče zagrebačkih učenika, u školi će nastavu pratiti svi učenici redovnih i umjetničkih osnovnih i srednjih škola osim osnovne škole Centra Goljak te pet srednjih škola koje će i dalje raditi po modelu B što znači dijelom u školi, a dijelom na daljinu, ističu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

U Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji povratak svih učenika u škole planiraju za 15. veljače.

U Bjelovarsko-bilogorskoj, Brodsko-posavskoj, Dubrovačko-neretvanskoj, Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Krapinsko-zagorskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj, Varaždinskoj, Virovitičko-podravskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Zadarskoj županiji učenici osnovnih škola i maturanti nastavu će pratiti “u živo” u školi, a srednjoškolci i dalje online.



Na području Sisačko-moslavačke županije po modelu C nastavit će učenici prvih, drugih i trećih razreda srednjih škola, dok završni razredi nastavljaju po modelu A.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI