Udruga 9. bojne HOS-a traže zabranu petokrake!

Foto: Pixsell

Udruga 9. bojne HOS-a u Splitu je 10. travnja obilježila 30. godina osnutka te su objavili priopćenje da se zabrani korištenje zvijezde petokrake.

“Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, a ne sveti pozdrav Za dom spremni. To je naša poruka svim saborskim zastupnicima, a posebno našim suborcima, hrvatskim braniteljima koji su danas u Saboru”, napisali su iz Udruge.

Lustracija Hrvatskoj treba lustracija kako “na vlasti ne bi više bili oni koji donose zakone protiv Boga, obitelji, crkve, domovine i morala”, smatraju u Udruzi te su se obrušili na vlast poručivši kako nitko od njih nije bio u ratu.

“Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku. Predsjednik države, Vlade i Sabora su se skrivali po europskim uredima dok su dragovoljci HOS-a ginuli na ratištima”, navode.

U ovoj Udruzi tumače kako “Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku” i “koji nam nikad neće oprostiti što smo srušili njihovu Jugoslaviju” te su pritom spomenuli Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića, a svim domoljubima su poručili da ne sele iz Hrvatske i da Domovinu ne predaju onima koji je ne vole, pljačkaju i ponižavaju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI