USKOK ISTRAŽUJE PROBLEME OKO PLATFORME! Beroš: “Riječ je o radnjama koje su dobrodošle jer će sve rasvijetlili”

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za medije Nacionalnog stožera rekao je kako se putem plartforme CijepiSe prijavilo više od 200 tisuća ljudi dok je njih cijepljeno 45 tisuća te dodao kako druge službe imaju narudžbe putem liječnika obiteljske medicine.

Novinare je zanimalo da li je obavio razgovor s USKOK-om zbog oko problema s platformom CijepiSe, Vili Beroš je rekao da je riječ je o radnjama koje su dobrodošle jer će sve rasvijetlili.

“Oni su izuzeli određenu dokumentaciju koja se odnosi i za period prije mog mandata i za period mog mandata. Određene stručne službe su napravile svoj posao, zadatak ministra nije miješati se u rad tih službi, ali, naravno, jest odgovarati za zakonitost” izjavio je ministar Beroš te dodao je kako vjerujem da je sve provedeno sukladno zakonu.


“Vjerujem da neće biti problema što se toga tiče. Ja još nisam razgovarao s istražiteljima. Stojim im na raspolaganju. Osim platforme, izuzeli su i dokumente za e-bolnice. Nemam nikakvih problema da se sve provjeri. Vjerujem da je sve bilo po propisima”, rekao je za kraj.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI