Vanđelić o kandidaturi: Pričekajte, vidjet ćete. Javnost će me upoznati, mislim da ćete biti zadovoljni

Prvi čovjek Fonda za obnovu nakon potresa Damir Vanđelić odgovorio je na pitanje novinara o tome da se posljednjih dana u medijima piše da su Izmjene zakona o lokalnoj samoupravi pripremljene zbog njega.

“Ja na to nisam utjecao, moguće je da je to zbog mene”, rekao je Vanđelić i podcrtao:

“Ja to nisam utjecao niti sam to želio. Nemojte mene s tim…”

“Javnost će me upoznati, mislim da ćete biti zadovoljni”, dodao je, što je novinare ponukalo da ga pitaju znači li to definitivno da će se kandidirati na narednim lokalnim izborima u svibnju.

“Pričekajte, vidjet ćete. Sigurno jednog dana da. Za što, ne znam, ali budete vidjeli. Strpite se, please. Znam da je politika važnija od svega, pa i od obnove. Ali ja se s time ne slažem. Meni su ljudi važniji”, odgovorio je Vanđelić.



Podsjetimo, lokalni izbori održavaju se za četiri mjeseca, a za gradonačelnika Zagreba poznato je samo šest kandidata. HDZ već dva mjeseca pregovora s Vanđelićem. On je izjavio da će odluku donijeti za deset dana.

Politički analitičar Davor Gjenero rekao nam je da bi kandidatura Vanđelića bila fantastična jer ako netko i uspije srušiti Bandića Zagreb će u organizacijskom smislu ostati u potpunom kolapsu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI