Vatavuk odgovorio na oštre optužbe Zadravec: “Što je iznijela je potpuno izvučeno iz konteksta i neistinito prikazano”

Dijana Zadravec tijekom saslušanja na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije iznijela je optužbe prema v.d. ravnatelju, Zoranu Vatavuku te je rekla da je Vatavuk sebe na sastanku na radiologiji usporedio s Hitlerom, a sam sastanak s Hitlerovim sastankom s generalima koji su važni za Blitzkrieg.

“… Sastanak koji je održao s radiolozima i inženjerima radiologije usporedio je sa sastancima koje je Hitler imao s generalima, aludirajući na radiologe, i vozačima, misleći na inženjere radiologije, prije okupacije Francuske. Vatavuk je rekao da je između generala i vozača još puno raznih gradacija vojnika, ali je rekao da je Hitler poslije generala imao sastanak s vozačima, jer su mu najvažniji za Blitzkrieg. Sablažnjeni smo moji kolege i ja da osoba iz javnog prostora koja vodi javnu bolnicu upotrebljava nacistički i fašistički vokabular i opčinjen je nacističkim simbolima, pa je tako ‘važnije’ predstojnike klinika nazvao jastrebovima koji su tražili moju smjenu” rekla je Zadravec u saslušanju u Saboru.

V.d. ravnatelj Vatavuk odgovorio je na optužbe.

“Hvala na pitanjima, ali ne mogu komentirati današnje izjave dr. Zadravec na saborskom odboru. Sve vezano za ranije iznesene tvrdnje i izjave dr. Zadravec kao v.d. ravnatelja KBC Sestre milosrdnice su javno iznešene u službenim priopćenjima proteklih dana i nemamo tome što dodati. Vezano za vaše pitanje i ostalo što je iznijela je potpuno izvučeno iz konteksta i neistinito prikazano”, istaknuo je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI