Vesna Škare-Ožbolt se oglasila o svojoj kandidaturi za gradonačelnicu nakon što je Plenković otkrio karte

Najava Damira Vanđelića da će u idućih deset dana odlučiti hoće li prihvatiti ponudu Andreja Plenkovića da bude HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba odjeknula je domaćom političkom scenom.

Otto Barić istovremeno je najavio povlačenje iz utrke i podržao Vanđelića.

“Skoro sam siguran da ja neću dalje. Vrlo sam blizu odluke, ali ne zbog Vanđelića i HDZ-a. Vidim da je jednostavno nemoguće kao potpuno neovisan kandidat, a ja se ne želim nikome prikloniti, uspjeti u takvim izborima”, izjavio nam je jutros i dodao da bi Vanđelić bio dobar izbor za gradonačelnika.

Za komentar smo zamolili i Vesnu Škare-Ožbolt, još jednu kandidatkinju za gradonačelnicu. Bila je iznenađena odustajanjem Barića, a priča o Vanđeliću, kaže, na nju ne utječe.

Nastavljam dalje s kandidaturom, ne gledam ni lijevo ni desno tko se kandidira. Uvjerena sam u svoje, znam svoj smjer i put”, poručila je.



Na naš upit je li računala na podršku HDZ-a kratko je odgovorila.

Računam na sve građane kojima je dosta vladavine Milana Bandića i koji prepoznaju u mom programu svjetlo za grad i razvoj grada. Ne brojim nikome politička zrnca, a to sam rekla i od prvog dana”, poručila je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI