(VIDEO) Miroslav Škoro u Bujici: “Plenković je čisti briselski činovnik koji jedva čeka da mu završi mandat u Hrvatskoj”

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dr. Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika gostovao je u emisiji Bujica na Z1 Televiziji.

“Plenković je čisti briselski činovnik, koji jedva čeka da mu završi mandat u Hrvatskoj – započeo je te dodao.

“Kao što je on “garantirao” da mi nikada nećemo doći na vlast, ja mogu garantirati da će on definitivno, čim izgubi vlast u Hrvatskoj, otići u Bruxelles! Pazite što sam rekao i zapamtite moje riječi; ja vam to garantiram!”

Na pitanje tko je bahatiji – Sanader ili Plenković, Miroslav Škoro je odgovorio.

“Mislio sam da nitko ne može biti bahatiji od Ive Sanadera, ali mislim da je Plenković u tom natjecanju pobijedio i da je on daleko bahatiji!”



Komentarao je i lakoću kojom se Plenković riješava svojih ministara, oni ispadaju za sve krivi, dok je on, navodno, čist.

“Plenković vrlo vješto bira ljude oko sebe i u svakom je trenutku spreman za njihov odstrel. U prvom mandatu je bio prisiljen činiti određene kompromise, a u drugom to radi na način da su oni potrošna roba. Nakon skoro godinu dana, čak i ljudi koji prate politiku, teško mogu pobrojati sve te ministre, znati im imena ili čime se bave…”

Također se zahvalio na potpori koju su javno iskazali akademik Ivan Araralica i Stjepan Tuđman.

“Koristim prigodu zahvaliti i gospodinu Stjepanu Tuđmanu i pozdraviti njega i njegovu krasnu obitelj, zahvaliti čovjeku koji mi je u spisateljskom smislu mnogo puta bio inspiracija – akademiku Ivanu Aralici. Njegovi savjeti su dragocjeni. Kad mi čovjek na čijim sam riječima djelomice odrastao i čitao ga s puno zadovoljstva da podršku – onda osjećam da sam na pravom putu i sve ovo što se događa oko nas, lakše podnosim.”, rekao je Miroslav Škoro

Dotaknuo se još raznih tema, kao što su Tomaševićeve donacije iz vana, prozvao je stranke HDZ i SDSS o njihovoj “trgovačkoj koaliciji” te se javio i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Cijelu emisiju pogledajte ispod:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI